Λίγα λόγια για εμάς και το πάθος για τα λουλούδια

Σας προσφέρουμε λουλούδια που παραδίδονται προσεκτικά από τα πιο καταπληκτικά μέρη του πλανήτη. 21Flowers.gr

Τι Προσφέρουμε

Προσφέρουμε καθημερινή αποστολή λουλουδιών με αυθημερόν παράδοση σε όλους στην Αθήνα. Τα κατάστημα 21Flowers είναι ανοιχτά επτά ημέρες την εβδομάδα. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες λουλουδιών και δώρων για κάθε περίσταση, όπως ανθοδέσμες μπουκέτα, λουλούδια και πράσινα ή ανθισμένα φυτά, καλαθιά και συνθέσεις λουλουδιών για κάθε γούστο και μεγάλη ποικιλία κομμένων λουλουδιών. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ποιοτικά είδη δώρων λουλουδιών με την ίδια μέρα παράδοση. Η υπηρεσία του ανθοπωλείου μας εκτείνεται σε πλήρη ανθοκομική υπηρεσία γάμου και εταιρικά προγράμματα δώρων. Δίνοντας εβδομαδιαίες προσφορές λουλουδιών σε όλα τα προϊόντα μας που συνοδεύονται από 100% εγγύηση ικανοποίησης πελατών.

Η Αποστολή μας

Ο πρωταρχικός στόχος του ανθοπωλείου 21Flowers είναι να προσφέρει ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για την εξυπηρέτηση των συναισθηματικών αναγκών των πελατών μας με ποιοτικά προϊόντα λουλουδιών και δώρων και τις καλύτερες υπηρεσίες με αφορμή το δώρο.

Το όραμά μας

Το ανθοπωλείο 21Flowers θα συνεχίσει να είναι ο ηγέτης στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών λουλουδιών και φυτών στην Αθήνα διατηρώντας την παράδοση να υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών σε λογικές τιμές.

Ποιότητα

Ακεραιότητα, ειλικρίνεια και ευθύνη στην αντιμετώπιση των πελατών και συνεργατών μας κάθε μέρα. Το 21Flowers παρέχει με συνέπεια τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών.