Ντέιβιντ Όστιν - Τριαντάφυλλα

Ο David Austin εισήγαγε μια ολοκαίνουργια τάξη στα τριαντάφυλλα το 1969. Με την υβριδίωση των ήδη υπαρχόντων υβριδίων με παλιά παγκόσμια είδη αγγλικών τριαντάφυλλων έφτιαξε τα θεμέλια μιας συνεχώς διευρυνόμενης συλλογής τριαντάφυλλων υψηλής απόδοσης που δεν είχαν δει ποτέ πριν.

Ο David Austin εργάστηκε για να δημιουργήσει τις ελκυστικές μορφές των παλαιότερων ειδών με την ανθεκτικότητα των σύγχρονων υβριδίων, διατηρώντας και ενισχύοντας τη γενετική αρωμάτων και αυξάνοντας το φάσμα των χρωμάτων ώστε να συμπεριλαμβάνεται κάθε δυνατή απόχρωση. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις εμφανίζονται διαφανείς, ενώ τα πιο σκούρα χρώματα φαίνεται να ενσωματώνουν το βελούδινο άρωμα. Προσθέτοντας νέο βάθος και υφή στις αυξανόμενες συλλογές, ο David Austin έχει γίνει μια μοναδική συμβολή στον πολιτισμό των τριαντάφυλλων σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι μυστικό ότι τα τριαντάφυλλα του David Austin είναι λαμπερά. Το Juliet: είναι από τα φαβορί τριαντάφυλλα για νυφικές ανθοδέσμες που κάνει κάθε καρδιά νύφης να τρεμοπαίζει.

Αυτά τα τριαντάφυλλα πολυτελείας είναι ιδανικά για ανθοδέσμες και λουλούδια για γάμους ή για ειδικές περιστάσεις. Πώς να μην ερωτευτείτε με την εκθαμβωτική ομορφιά των Αγγλικών Τριαντάφυλλων, τις καλές ποιότητες και το σαγηνευτικό άρωμα τους.

Για τους λάτρεις του κήπου ή φύτευση όμορφων αγγλικών τριαντάφυλλων είναι μια αξιόλογη προσπάθεια. Έχοντας κατά νου ότι τα Austin τριαντάφυλλα αναπτύχθηκαν για το αγγλικό κλίμα.

21Flowers.gr