Τριαντάφυλλα

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Εκουαδόρ είναι το καλύτερο μέρος για την καλλιέργεια τριαντάφυλλων στον κόσμο.

Γνωστή στην αγορά για τα ακτινοβόλα χρώματα, το μέγεθος, το μήκος και το μέγεθος του μπουμπουκιού, το τριαντάφυλλο του Ισημερινού έχει τοποθετηθεί ιστορικά παγκοσμίως.

Όπως αποδεικνύεται, όσοι γνωρίζουν τα τριαντάφυλλα, γνωρίζουν ότι τα καλύτερα τριαντάφυλλα προέρχονται από τον Εκουαδόρ, χάρη σε ένα συνδυασμό στοιχείων που δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στον πλανήτη. Τι ακριβώς κάνει τα τριαντάφυλλα του Εκουαδόρ τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη από την άποψη της ποιότητας, του μεγέθους, του χρώματος, της διάρκειας ζωής και ούτω καθεξής.

Η μοναδική γεωγραφική θέση της χώρας, σε συνδυασμό με το υψόμετρο και τον καιρό, καθιστά τον Ισημερινό ίσως την καλύτερη χώρα στον κόσμο, υπό όρους, για την κηπουρική.

Το αποτέλεσμα είναι μια εκπληκτική ποικιλία χρωμάτων, εκατοντάδες μοναδικές ποικιλίες, τέλεια χαρακτηριστικά και ως εκ τούτου τα τριαντάφυλλα του Ισημερινού είναι τα πιο ακριβά τριαντάφυλλα στη διεθνή αγορά λουλουδιών.

Από το 2015, ο Εκουαδόρ είναι ο τρίτος μεγαλύτερος εξαγωγέας κομμένων ανθέων στον κόσμο, και από τα λουλούδια που στέλνουν σε ολόκληρο τον κόσμο, σχεδόν τα τρία τέταρτα είναι τριαντάφυλλα. Αυτό συμβαίνει, παρά το γεγονός ότι ο Ισημερινός καταλαμβάνει μόνο περίπου το 1% της επιφάνειας της Γης.

Στο 21Flowers προσφέρουμε μόνο τα τριαντάφυλλα του Ισημερινού, τα καλύτερα τριαντάφυλλα στον κόσμο. Τα μακροχρόνια λουλούδια της Νότιας Αμερικής είναι τα πιο όμορφα τριαντάφυλλα για δώρα πολυτελείας.