Ένας πλήρης οδηγός για αγορά λουλουδιών & δώρων γενεθλίων

by Super User

Είστε στη διαδικασία επιλογής δώρου για τα γενέθλια του/της, προσφέροντας στους αγαπημένους σας ένα δώρο γενεθλίων, είναι μια ωραία συνήθεια που βασίζεται σε μια παλιά παράδοση.

Στο 21Flowers.gr έχουμε κάθε είδους εκπλήξεις στους καταλόγους λουλουδιών και δώρων που θα ευχαριστήσουν, κάθε παραλήπτη την ημέρα των γενεθλίων. Ευχηθείτε Χρόνια πολλά και χαρούμενα γενέθλια στην οικογένειά σας, σε φίλους και συνεργάτες από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Αποστολή λουλουδιών για γενέθλια στην Αθήνα πιο γρήγορα κι εύκολα από ότι θα μπορούσατε να έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα.

Όλοι θέλουν ένα μικρό δώρο για τα γενέθλια τους. Ένας μοναδικός τρόπος για να προσφέρετε την πιο ξεχωριστή έκπληξη γενεθλίων, είναι ένα όμορφο μπουκέτο λουλουδιών γενεθλίων. Όταν επιλέγετε τα τέλεια λουλούδια για ένα εντυπωσιακό δώρο γενεθλίων, αφιερώστε λίγο χρόνο για να γράψετε ένα μήνυμα που θα συνοδεύει τις καλύτερες ευχές σας, καθιστώντας τα γενέθλια του παραλήπτη σας αξέχαστα.

Ποιες ιδέες για ένα δώρο γενεθλίων μπορούν να θεωρηθούν ιδανικές; Τι είδους δώρο θα λειτουργούσε καλά με το στοιχείο της έκπληξης; Για τους άνδρες, η απάντηση θα ήταν πιθανώς κάτι πρακτικό, κάτι που μπορούν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν. Θα μπορούσε να είναι ένα gadget, μια γραβάτα, ή ίσως, ένα τηλεοπτικό παιχνίδι. Ωστόσο, τα λουλούδια φαίνεται να είναι το ασφαλέστερο δώρο όταν πρόκειται για μια κυρία. Ένα μπουκέτο λουλούδια ως δώρο από μόνο του ή θα μπορούσε να δοθεί ακόμη και για να συμπληρώσει ένα υπάρχον δώρο όπως ένα πορτοφόλι ή μια τσάντα. Ότι και αν είναι, είναι γνωστό ότι ένα υπέροχο μπουκέτο λουλουδιών θα έκανε ένα φανταστικό δώρο για μια γυναίκα!

Όπως κάθε μήνα συνδέεται με ένα κόσμημα, υπάρχει ένα λουλούδι που συνδέεται με κάθε σελίδα ημερολογίου. Για ένα πραγματικά προσεγμένο δώρο γενεθλίων, στείλτε στον παραλήπτη σας ένα μπουκέτο από τα άνθη που σχετίζονται με το μήνα κατά τον οποίο πέφτουν τα γενέθλιά του. Την περίοδο Ιανουαρίου λουλούδια είναι το γαρύφαλλο. - Τα λουλούδια του Φεβρουαρίου είναι τουλίπα και η βιολέτα. - Τα λουλούδια του Μαρτίου είναι τα νάρκισσους και τα τριαντάφυλλα. - Τα λουλούδια Απριλίου είναι κάλλα και η μαργαρίτα. - Τα λουλούδια Μαΐου είναι ο κρίνος της κοιλάδας και η παιώνια. - Τα λουλούδια του Ιουνίου είναι το τριαντάφυλλο, ορτανσία και το αγιόκλημα. - Τα λουλούδια Ιουλίου είναι το νούφαρο. - Τα λουλούδια του Αυγούστου είναι τα γλαδιόλα και η παπαρούνα. - Τα λουλούδια του Σεπτεμβρίου είναι ο αστέρας και η πρωινή δόξα. - Τα λουλούδια του Οκτωβρίου είναι η ορχιδέα και το κατιφέ. Το λουλούδι του Νοεμβρίου είναι ζουμπούλι και το χρυσάνθεμο. - Τα λουλούδια Δεκεμβρίου είναι η νάρκισσος.

Τώρα που είστε εξοπλισμένοι με αυτή τη γνώση, ελπίζουμε ότι η διαδικασία επιλογής λουλουδιών για την επόμενη σας ανθοδέσμη γενεθλίων, θα είναι πολύ πιο εύκολη!

Τα γενέθλια είναι μια πραγματικά σημαντική στιγμή, είναι η ημέρα της γέννησής σας και μια υπέροχη μέρα για να γιορτάζουμε! Μοιραστείτε τη χαρά των γενεθλίων με κάποιον που αγαπάτε στέλνοντας μια όμορφη συνθέση λουλουδιών για να σηματοδοτήσει την ξεχωριστή ημέρα τους/της.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τα λουλούδια ένα από τα ομορφότερα δώρα της φύσης, που συχνά προκαλούν συναισθηματικές αντιδράσεις. Η ομορφιά της γενναιοδωρίας της φύσης φέρνει την άνεση και τη ζεστασιά σε ένα περιβάλλον. Τα λουλούδια είναι κατάλληλα δώρα για γενέθλια και για τις περισσότερες περιπτώσεις.

Οι κάρτες γενεθλίων και τα δώρα γενεθλίων είναι μια μακρόχρονη πολιτιστική παράδοση αλλά γιατί; Μάθετε για την έννοια των λουλουδιών, πριν τα προσφέρετε ως δώρα για γενέθλια σε άντρες και γυναίκες. Ανακαλύψτε πότε, πού και πώς ήρθε η παρουσίαση των δώρων σε γενέθλια. Οι τούρτες και γλυκά γενεθλίων είναι μια πολύ πιο πρόσφατη παράδοση, που συνέβη μόλις πριν από περίπου 200 χρόνια. Οι πρώτες τούρτες γενεθλίων δόθηκαν στη Γερμανία για παιδικά πάρτυ γενεθλίων. Ένα ενδιαφέρον σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο φωτισμός και η εμφύσηση των κεριών σε γενέθλια είναι στην πραγματικότητα πολύ παλαιότερη από την ίδια την τούρτα. Οι Αρχαίοι Έλληνες έβαζαν φωτισμένα κεριά σε ειδικά διαμορφωμένα κέικ για να τιμήσουν το φεγγάρι Θεό Άρτεμις.

21Flowers.gr

Leave a comment

Comments

  • No comments found