Τα πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο - 21Flowers

by Super User

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία - το τριαντάφυλλο είναι το πιο δημοφιλές και καταξιωμένο λουλούδι στον κόσμο. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και χρώματα, τα τριαντάφυλλα συμβολίζουν την αγάπη και την ευτυχία.

Μερικά λουλούδια μπορεί να μην είναι τα πολύ δημοφιλή λουλούδια σε όλο τον κόσμο, αλλά θα μπορούσαν να είναι τα πιο δημοφιλή λουλούδια στις αντίστοιχες περιοχές τους ή σε ορισμένες χώρες λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών τους ή μερικών πολιτιστικών χαρακτηριστικών της περιοχής.

Κάποιος είπε κάποτε ότι τα λουλούδια είναι οι πιο γλυκείς δημιουργίες του Θεού. Τα λουλούδια είναι δελεαστικές, ρομαντικές, ευαίσθητες και εύθραυστες, όπως και μια γυναίκα. Ο Θεός είναι ένας καλός καλλιτέχνης με πολλή φαντασία. Μερικά από τα λουλούδια που δημιούργησε είναι απίστευτα. Αν και οι περισσότεροι από αυτούς ζουν μια σύντομη ζωή, κατά κάποιο τρόπο καταφέρνουν να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της. Για αιώνες, αυτά τα εύθραυστα δώρα της φύσης μας βοήθησαν να μεταφέρουμε βαθιά συναισθήματα και συναρπαστικά συναισθήματα. Το άρωμα και η ομορφιά ενός λουλουδιού είναι ένα ιδανικό δώρο. Δεδομένου ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ένα μήνα μακριά, εδώ θα βρείτε τα πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο που ίσως θέλετε να προσφέρετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι άνθρωποι προσφέρουν ανθοδέσμες για γενέθλια, επετείους, γάμους και ειδικές εκδηλώσεις, επειδή τα λουλούδια είναι πραγματικά εμπνευσμένα δώρα αγάπης.

Για αιώνες, οι άνθρωποι προσφέρουν λουλούδια της αγάπης την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτή η παράδοση ξεκίνησε όταν ο Κάρολος Β 'εισήγαγε τη γλώσσα των λουλουδιών στην Ευρώπη το 1700 και συνέχισε καθ' όλη τη διάρκεια των χρόνων ως μέσο για την έκφραση της αγάπης και της εκτίμησης. Στην πραγματικότητα, μαζί με τη σοκολάτα, τα λουλούδια είναι το πιο δημοφιλές δώρο που θα στείλουν στις 14 Φεβρουαρίου. Το 64% των αντρών σε όλο τον κόσμο αγοράζουν λουλούδια για την Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ποια είναι τα καλύτερα δημοφιλή λουλούδια για να δείξετε την αγάπη σας.

Οι έννοιες των λουλουδιών και ο συμβολισμός ήταν ένα βασικό στοιχείο πριν από πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της βικτοριανής εποχής, ιδιαίτερες έννοιες αποδόθηκαν σε διάφορα λουλούδια για να στείλουν κωδικοποιημένα μηνύματα και επέτρεψαν σε άτομα να εκφράσουν συναισθήματα που δεν μπορούσαν να μιλήσουν. Αυτή η πρακτική, που ονομάζεται φθοριογραφία, είναι ακόμα ζωντανή και ακμάζουσα σήμερα.

Δεν εκπλήσσει το γεγονός, ότι τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι στην κορυφή της λίστας με τα πιο δημοφιλή λουλούδια στον κόσμο για τους ερωτευμένους. Το κόκκινο χρώμα δεν είναι η μόνη επιλογή. Υπάρχουν στην πραγματικότητα πάνω από 150 ποικιλίες τριαντάφυλλων, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια επιλογή που θα ταιριάζει απόλυτα στον σύντροφο σας.

21Flowers.gr

Leave a comment

Comments

  • No comments found