ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

by Super User

Ο Χειμώνας, μπορεί σύντομα να παρουσιάσει το παγωμένο του πρόσωπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε για αρκετούς μήνες.

Πολλές φορές, μερικά είδη φυτών εξωτερικού χώρου σε ένα βαρύ Χειμώνα είναι αδύνατον να επιβιώσουν έξω, είτε αυτά βρίσκονται στον κήπο, την βεράντα ή το μπαλκόνι μας.

Παρακάτω, θα βρείτε έναν πλήρη οδηγό για το πώς θα μπορούσατε να διατηρήσετε τα φυτά σας το Χειμώνα.

Πριν τοποθετήσετε τα φυτά σε εξωτερικούς χώρους θα πρέπει πρώτα να γνωρίζεται μερικά πράγματα.

Η τοποθέτηση φυτών σε εξωτερικούς χώρους, σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από ό, τι συνηθίζουν τα φυτά μπορεί να τους προκαλέσει αλλαγές που θα σας σοκάρουν. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να λάβετε τις παρακάτω οδηγίες, για να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας φυτά.

Στην περίπτωση που τα φυτά σας είναι έξω όλο το Καλοκαίρι, σημαντικό είναι να καθαρίζεται τα χαλασμένα (ξερά) φύλλα τους για την αποφυγή των διάφορων εντόμων της μούχλας και της σκόνης. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε το χώμα των φυτών, καθώς μπορεί να υπάρχουν διάφορα έντομα που κρύβονται σε αυτό.

p>Το κλάδεμα ορισμένων φυτών όχι μόνο τους βοηθάει από την πτώση των φύλλων στο πάτωμά σας, αλλά διατηρεί το φυτό σας υγιές./p> p>Τα περισσότερα φυτά εξωτερικού χώρου, δεν επιθυμούν να ζουν σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από 7,2 βαθμούς Κελσίου. Εάν κρατάτε φυτά στο μπαλκόνι του σπιτιού σας, τα οποία βρίσκονται σε ένα πιο σκιερό σημείο το Χειμώνα, θα πρέπει να τα τοποθετήσετε σε ένα σημείο σε πλήρη ηλιοφάνεια. Μπορείτε επίσης μερικά φυτά το Χειμώνα να τα τοποθετήσετε στο σπίτι σας κατά την διάρκεια της νύχτας, όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από 7,2 βαθμούς Κελσίου. Αυτό θα τους βοηθήσει να συνηθίσουν σταδιακά στις αλλαγές της ποιότητας του αέρα, της θερμοκρασίας και της υγρασίας.

Φροντίζεται επίσης το πότισμά τους το Χειμώνα να είναι λιγότερα συχνό. Επειδή αυτά τα φυτά δεν θα καθίσουν στον καυτό ήλιο πλέον, δεν θα χρειαστεί να ποτίζονται τόσο συχνά. Ένας καλός κανόνας είναι να ρίχνετε νερό στα φυτά εξωτερικού χώρου μόνο όταν το χώμα τους είναι ξηρό στην αφή.

21Flowers.gr

Leave a comment

Comments

  • No comments found