Πώς να στείλετε λουλούδια ανώνυμα... ? 21Flowers.gr

by Super User

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το πόσο καλή ιδέα ή όχι, είναι μια αποστολή λουλουδιών ανώνυμα.

Μερικοί λένε ότι είναι ανατριχιαστικό, ενώ άλλοι θα ήθελαν να κάνουν μια έκπληξη. Αν ενδιαφέρεστε να στείλετε ανώνυμα λουλούδια τότε θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα πριν την αποστολή τους.

Λίγα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου!

Αν θέλουμε να στείλουμε ανώνυμα δώρα, η πρώτη σκέψη που θα έπρεπε να μας έρχεται είναι... θα χαρίζουν ευχαρίστηση στον παραλήπτη τους. Προσέξτε όταν στέλνετε λουλούδια ανώνυμα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει περιττή ένταση και αμφισβήτηση, ειδικά αν τα λουλούδια προέρχονται από άγνωστο αποστολέα.

Σκεφτείτε το είδος των λουλουδιών που θέλετε να στείλετε, τα κόκκινα τριαντάφυλλα μπορεί να είναι το κατάλληλο δώρο σε μία γοητευτική, ακαταμάχητη παρουσία στην οποία δεν μπορείτε να αντισταθείτε.

Εάν αποφασίσατε ότι θέλετε να είστε όλοι μυστηριώδης και να μην αποκαλύψετε την αληθινή ταυτότητά σας σε κανέναν. Για λόγους προστασίας δεδομένων, όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από τον αποστολέα διατηρούνται ανώνυμα.

Πώς να στείλετε λουλούδια ανώνυμα.

Μπες στο 21Flowers.gr και επιλέξτε τα λουλούδια που θέλετε να στείλετε, συμπληρώστε στα απαιτούμενα πεδία. 1 - αποστολέας, τα στοιχεία του παραλήπτη, όχι τα δικά σας. Στο 2 - παραλήπτης, αφήστε το κενό. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να αποφασίσετε είναι να συμπεριλάβετε ένα μήνυμα στην κάρτα.

Έχετε στείλει ποτέ λουλούδια ανώνυμα; Έχετε ανακαλύψει την αντίδραση του παραλήπτη. Για όλα υπάρχει πάντα η πρώτη φορά!

21Flowers.gr

Leave a comment

Comments

  • No comments found