Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Τι καλύπτει αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων;

Παίρνουμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας πολύ σοβαρά. Αυτή η πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής διέπει και περιγράφει λεπτομερώς τις βασικές αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων που ισχύουν για τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω services για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πολιτική απορρήτου μας διέπουν την εταιρική μας ιστοσελίδα.

Για τις υπηρεσίες μας

Ειδικευόμαστε σε μια ποικιλία υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες που βασίζονται στην πρόσφατη συμπεριφορά περιήγησής σας. Με την υπηρεσία μας, θα πρέπει να λάβετε εξατομικευμένη βοήθεια που είναι πιο σημαντικές για εσάς από ό, τι το πρότυπο εκείνο που θα λάβετε χωρίς εμάς. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας ..

Οι επιλογές των χρηστών

Εάν δεν θέλετε να λαμβάνετε διαφημίσεις που εμφανίζονται από εμάς, για τις τρέχουσες πρόγραμμα περιήγησης και προγράμματα περιήγησης σας έχουμε συνδέονται με την τεχνική αναγνωριστικού σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση των διαφημίσεών μας εδώ.Αν θέλετε μόνο να αποχωρήσετε από το τρέχον πρόγραμμα περιήγησής σας καταργήστε την επιλογή του αυτοεξαίρεσης, μπορεί επίσης να κάνετε αυτοεξαίρεση  από όλα τα συμφωνημένα προγράμματα περιήγησης και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές του χρήστη.

Δεσμεύσεις και προσήλωση μας

Η εταιρεία μας αποτελεί πρώιμο για πρωτοβουλίες της μεγαλύτερης διαφάνειας και ελέγχου για τους χρήστες. Διαβάστε περισσότερα για τη διαφάνεια και τον έλεγχο.

Συλλέγουμε πληροφορίες μέσω τεχνικών cookies που τοποθετούνται στον browser σας. Διαβάστε περισσότερα για την τεχνολογία μας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να ενημερώσει ή να αλλάξει αυτήν την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αν θέλουμε αναθεωρήσουμε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σας, εμείς θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και σε άλλα σημεία που κρίνουμε κατάλληλα, έτσι ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε, και κάτω από ποιες συνθήκες, αν υπάρχουν αποκαλύπτουμε. Αν κάνουμε ουσιώδεις αλλαγές θα σας ενημερώσουμε μέσω ανακοίνωσης σε αυτήν την ιστοσελίδα πριν από την αλλαγή να γίνει αποτελεσματική.